8. november 2015

Täiendõpe Sydneys SLA Akadeemias

Nüüd mõneks ajaks Austraaliasse seiklema :)




Kui suur on Austraalia? 
Õige vastus on, et ikka päris suur (Eesti on selle maaga võrreldes imetilluke :)). Vahemaad on Austraalias päris pikad ning ühest punktist teise liikudes tuleb varuda tublisti aega :).
Võrredes Austraaliat teiste riikidega saab see päris kiiresti selgeks.




Sydneys läbin
SLA Akadeemias jumestuse Meistriklassi

Tegemist on ühe Sydney hinnatuma meigikooliga.

SLA on lühend prantsuse visonäri ja loomeinimese Serge Louis Alvareze nimest, keda nimetatakse ka "professionaalse meigikunsti" professoriks. Tema loomingu ja üle 30 aasta arendustöö tulemusena on loodud innovatiivne, ökoloogiline ja kõrge kvaliteediga kauapüsivate meigitoodete sari ning loodud kolm akadeemiat üle maailma, millest Sydney akadeemia asutati esimesena. 

SLA professionaalse meigi kursusi on võimalik lisaks Austraaliale läbida ka sama brändi Prantsusmaal asuvas professionaalses meigikoolis.
Valisin SLA Akadeemias enda täiendõppe peamiseks teemaks pruudimeigi. Kindlasti saan sealt jumestamiseks häid nippe, uuemat infot ja palju kogemusi. Ootan  põnevusega kohtumist oma 
juhendaja Rachel Dal Santo'ga :). 

Tegemist on inimesega, kes on tegutsenud filmi- ja televisioonimaailmas juba 30 aastat. Ta on töötanud muuhulgas kaua aega Kanal 7 ning olnud jumestajana tegev paljude filmide, seriaalide, sarjade puhul. Ka on ta olnud tegev nii Sydney olümpiamängudel, töötanud nii teatris kui Sydney Ooperimajas. 

Juhendaja Rachel 
Da Santo't peetakse üheks andekamaks Austraalia meigikunstnikuks ning ta on spetsialiseerunud just pruudimeigi tegemisele. SLA Akadeemias on ta töötanud osakonnajuhatajana kümme aastat ja tegeleb meigikunsti valdava uue põlvkonna väljaõpetamisega. 


Veidi infot ka SLA brändist

Üle maailma loetakse SLA kosmeetikat üheks innovatiivsemaks professionaalseks meigitoodete brändiks. See on esimene keskkonnasõbralikke profitooteid pakkuv bränd. Need professionaalidele mõeldud tooted ei sisalda parabeene, fenoksüetanoole ega kahjulikke PEG ühendeid. Koostisosad on toodetud õiglase kaubanduse (Fair Trade) põhimõtteid järgides ning neid tooteid ei testita loomadel.


See on ka maailmas esimene professionaalidele mõeldud ökoloogilise koostisega meigibränd, mis on saanud ECOCERT tunnistuse. Sama tunnistust omab ka SLA Prantsusmaal asuv laboratooriumTooteid kasutavad paljud viie tärni (5*) hotellide salongid, meigikoolid, professionaalsed meigikunstnikud ning Austraalia filmi ja telekanalid.